fbpx

Neden Hydrafacial Tedavisini tercih etmeliyiz?

Birçok kez hydrafacial tedavisinin duyurulması için sosyal medya ve diğer mecralarda çalışmalarda bulunduk. Takipçilerimizin bilinçlendirilmesi ve bu tedavinin faydalarının hızlı gerçekleştiğini bilmesi bizim için çok önemlidir. Peki neden üzerinde bu kadar çok duruyoruz ve faydalanmanızı istiyoruz, bu yazımızda detaylı bir şekilde değinmiş olacağız. Keyifli okumalar.

Acı var mı? Tabii yok…

Takipçilerimizin, dostlarımızın ve karşılaştığımız hemen herkesin kurduğu “ Ya düşünüyorum ama iğne falan ürkütüyor.” Cümlesine istinaden söylüyorum ki hydrafacial uygulamasında iğneli hiçbir işlem yoktur.

Birden fazla cilt sorununuz mu var?

Ölü hücreler , siyah noktalar, cilt tonu düzensizlikleri ve lekeler… Hepimizin yaşadığı ve çözüm aradığı bu problemler farklı farklı uygulamalarda çok fazla vakit almaktadır. İş yoğunluğunuzun arasına sıkıştırabileceğiniz bir çözüm olan hydrafacial tüm bu problemlere tek başına çözüm üretebilmektedir.

İlk seansta gözle görülür etki

Tedavilerimiz arasında ilk seansta gözle görülür etki bırakabilen hydrafacial uygulaması ile sizde gözle görülür etkiyi fark eder ve hepimizin hayali olan bebek cildi görünümüne emin adımlarla ilerlersiniz.

Nasıl uyguluyoruz?

İster Tel:0212 260 20 40 GSM:0530 795 32 42 nolu numaraları arayarak, ister sosyal medya yoluyla ulaşabilir ve en yakın tarihe randevu oluşturabilirsiniz. Tanışıp bir kahve içmek isterseniz de yine aynı yollar ile ulaşabilirsiniz. Güzel günler dileriz. 